Ofte stillede spørgsmål

Nedenfor finder du en liste med de oftest stillede spørgsmål og svar.
 
Spørgsmål Svar 
Må jeg godt holde fest på fællesarealerne? Nej, af hensyn til de andre beboere, er det ikke tilladt at holde fest på fælles-arealerne. Du skal altid søge om tilladelse fra bestyrelsen før du arrangerer noget lignende.
Mine vinduer trænger til at blive malet udvendigt. Skal jeg selv stå for det? Ja, du er selv ansvarlig for vedligeholdelsen af dine vinduer. Farvekoden er RAL9010
Jeg vil gerne udskifte mine vinduer, må jeg det ? Ja, du må gerne få sat nye vinduer i, udvendig farve skal være RAL9010 og udformningen skal overholde ejerforeningens standard, som for din lejlighed oplyses af Jan Knudsen ( Teknisk rådgiver DEAS ) jakn@deas.dk . 
Hvor kan jeg parkere? Nørrevænget har 12 parkeringspladser for enden af blok 17-21. Du skal have et parkeringsmærke i ruden for at kunne holde. Se også punktet om parkering.
Min radiator er ikke varm, hvad gør jeg? Selve radiatoren er dit ansvar, du kan prøve med følgende:
Du kan lufte din radiator ud, via den lille ventil.
I selve termostaten sidder der også en lille split, der kan have sat sig fast. 
Hvis det lodrette rør til radiatoren er koldt så kontakt viceværten
Må jeg grille på min altan? Ja, det er tilladt at grille på altaner og i haver, så længe der tages hensyn til omkringliggende lejligheder. Grillen skal altid være under opsyn.
Nyt køkken og bad ?                     Skal du have nyt køkken eller bad, så kontakt viceværten vedr. faldstammen, da ejerforeningen løbende udskifter gamle udtjente faldstammer. 
til VVS kan vi anbefale at du bruger TOP VVS på 45883527, da de kender vores ejendom
Jeg fylder år og vil gerne fejre min fødselsdag med en frokost i haven (fællesarealerne). Må jeg gerne opstille et par pavilloner og holde frokosten der? Nej, desværre er det ikke muligt, da lyden kastes for meget rundt mellem bygningerne, og det vil derfor være til for stor gene for de andre beboere.
 
Hvis du ikke har kunnet finde svar på dine spørgsmål her kan du enten kontakte bestyrelsen eller viceværten
 
Derudover kan du kigge på vores vedtægter, husorden eller vedligeholdelsesskema.